Си Трейдинг ЕООД е компания, която се занимава с изработване на щампи за дрехи, собствен дизайн. Компанията към момента работи изцяло на международния пазар. Успешно е разработила магазин в платформата за handmade стоки – ETSY. С бързи темпове разраства своята онлайн търговия.

Николай и Юлиана са млади хора, които са ценители на природа и здравословния живот. Създатели са на Уеарс ЕООД и техните продукти са изцяло екологични.

Пинк Лайм ЕООД се занимава с украса и декорация на рожден ден, кръщене, изписване на бебе, погача. Изработва декора специално по желание на клиента. Всеки детайл е важен за тях!

Diva Dessiva – студио за ръчна изработка на аксесоари за дома. Дългогодишно работи с голям успех в ETSY и други handmade платформи.

Людмила Симеонова ЕООД предоставя възможност на клиентите си да прехвърлят периферни бизнес операции, процеси или дори отделни задачи, с цел да ги развият и усъвършенстват, да придобият външни компетенции, да спестят време, финансови средства и ресурси за основните си бизнес дейности.

Диджиталентс ЕООД  се занимава с онлайн и офлайн маркетинг и реклама, създаване на дигитално съдържание, изграждане и развитие на бранд идентичност, както и организация на виртуални и физически събития.

МАГИКА Ентъртейнмънт ООД провежда детски празници и събития с ефектни научни експерименти. Интересът в България е все по-голям и Магика Ентъртейнмънт ООД се развива с бързи темпове.

Дуко Софт ЕООД стартира като бутикова ИТ компания създадена от приятели споделящи обща страст – софтуерното тестване и стремеж за все по-високо качество. С общия им опит те успешно тестват всички ваши софтуерни продукти, подобряват ги и дават съвети за вашият бизнес. Гарантират не просто тестови услуги. Творят в посока развитие и усъвършенстване на бизнеса и ИТ технологиите.

Омая Арт ЕООД е фирма, която изработва бижута и има за цел да дадат на градските хора докосване до природата в ежедневието им като напомняне, че всички ние сме част от този съвършен феномен. Успешно участва в международни изложения в Италия, Норвегия, Румъния и др. държави. Участват в безброй Арт изложения в известни национални и международни галерии.

The Mellow Cats е малък семеен бранд, вдъхновен от магията на малките неща в деня ни. Правят дизайни и проекти, водени от индивидуален подход, а в центъра на работата им е личната история на нашите клиенти. Успешно развит бизнес в платформи, като ETSY, PRINTIFY, PRINFUL. Успешно развиват модела Print-on-demand рамо до рано с нашия счетоводен отдел.

Айва студио ЕООД се занимава с изработка на кухни по поръчка на клиента и дървени изделия. Компанията се развива успешно и разширява дейността си.